KEUKENS

Als u een keuken koopt, wilt u alles in één keer. Geen gedoe met losse apparaten, keukenkastjes die niet geleverd worden enzovoort. De Keukenhaven levert een complete keuken tegen een vooraf duidelijk gecommuniceerde prijs. Bij De Keukenhaven krijgt u daarom ook direct een eerlijke prijs. Een keuken kopen bij ons gaat niet gepaard met stuntprijzen of speciale kortingen, wel leveren wij een volledige keuken zoals afgesproken en monteren we hem perfect voor u. Uiteraard tegen de vooraf afgesproken prijs en voorzien een kwaliteit keuken en inbouwapparatuur van topmerken.  Wij doen wat we beloven.

Een complete keuken bestelt u niet zomaar. Daar gaan een aantal ideeën aan vooraf. Vaak heeft u al in uw hoofd zitten hoe u wilt dat uw keuken eruit ziet. Iedereen heeft zo z’n eigen persoonlijke wensen en persoonlijke smaak. Daarom nemen we graag de tijd om samen te bekijken welke keuken het best bij u past. Bij De Keukenhaven helpen we u deze wensen en ideeën om te zetten in een design voor een complete keuken. Wij gaan graag voor u aan de slag. Het resultaat is een complete keuken geheel naar uw wens.

Voor wie nog geen ideeën heeft, biedt De Keukenhaven volop inspiratie. Bestel via Uw KeukenSpeciaalzaak ons Boek Vooraf, download de Smaakmakers app, maak gebruik van onze Sfeer & Stijl applicatie of vraag de keuken inspiratie brochure van Keller Keukens aan. Wij weten bijna zeker dat ook u een complete keuken naar wens bij ons vindt.

Neem gerust contact met ons op via de website of neem een kijkje in onze showrooms. Wij geven u alle tijd en ruimte om rustig rond te kijken. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak met ons maken.

Als consument wilt u er zeker van zijn dat u op een eerlijke manier behandeld wordt. Dat lijkt misschien volkomen logisch, maar toch zijn er ontelbare voorbeelden en verhalen uit de markt die het tegendeel bewijzen. Wij hanteren een transparante werkwijze waarin 7 kernwaarden centraal staan. Dit resulteert altijd in de beste keuken voor de prijs waarbij u zich goed voelt. Zonder gebruik te maken van extreem hoge kortingen of andere ongeloofwaardige verkooptrucs. Eerlijk en open.

01 Een persoonlijk keukenadvies op maat
02 Kopen zonder opdringerige verkopers
03 Direct een eerlijke prijs
04 Minimaal 5 jaar garantie op uw keuken
05 Uitsluitend A-merken keukens en apparatuur
06 Vakkundige montage & nazorg
07 Aangesloten bij de grootste Europese inkooporganisatie