Gesloten tijdens de feestdagen

Van donderdag 24 december tot en met maandag 4 januari zijn wij gesloten vanwege de kerstdagen en oud & nieuw. Op dinsdag 5 januari zijn wij dan weer voor u bereikbaar.

Helaas zal dat zeker tot 19 januari nog even in een aangepaste vorm zijn. Mocht u vragen hebben of u willen oriënteren op de mogelijkheden voor een nieuwe keuken of badkamer, dan zijn we te bereiken per telefoon en mail. Er kan zo nodig ook een online afspraak via videobellen of een thuisbezoek (uiteraard volgens de veiligheidsregels) worden afgesproken. Ook kunt u natuurlijk alvast rustig oriënteren met het inspiratieboek vooraf van Uw Keukenspeciaalzaak of het badkamer magazine van Bad&Body.

vakantie – gesloten

Vanwege de zomervakantie zijn wij gesloten vanaf zaterdag 25 juli tot en met maandag 17 augustus. Vanaf dinsdag 18 augustus is de showroom weer open en zijn wij bereikbaar voor u.

Mocht u de komende weken alvast inspiratie op willen doen voor een nieuwe keuken of badkamer, dan kunt u uiteraard van alles vinden op onze site. Ook kunt u een gratis inspiratieboek vooraf bestellen via Uw Keukenspeciaalzaak, of het inspiratie magazine voor badkamers van Bad & Body.

Geniet van de zomer,

Vriendelijke groeten van het team van De Keukenhaven

Carnaval – gesloten

Vanwege carnaval zijn wij een lang weekend gesloten, van zaterdag 22 februari tot en met dinsdag 25 februari. Vanaf woensdag 26 februari zijn wij weer voor u beschikbaar.

Namens het team van De Keukenhaven wensen wij u een leutig weekend toe!

Fijne feestdagen!

Wij wensen iedereen een fijne feestdagen en jaarwisseling. Geniet van lekker eten en drinken, maar vooral van elkaar!

Ook wij gaan even genieten van de feestdagen, daarom is de Keukenhaven gesloten van 24 december tot en met 2 januari.

Mocht u op korte termijn ons willen bereiken, dan kan dat nog de gehele komende week tot en met zaterdag 22 december. Daarna staan wij vanaf 3 januari 2020 weer klaar voor u.

Feestelijke groeten van het team van De Keukenhaven

 

Vakantiesluiting

Het is weer vakantietijd!

Daarom zal De Keukenhaven dicht zijn op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli, en vervolgens zijn wij van zaterdag 20 juli tot en met maandag 12 augustus gesloten.

Dus voor dringende vragen kunt u volgende week dinsdag tot en met vrijdag nog bellen of langskomen. Daarna zijn wij vanaf dinsdag 13 augustus weer geopend en beschikbaar.

Fijne vakantie namens het team van De Keukenhaven!

Nóg meer keuken inspiratie!

Aan het oriënteren op de mogelijkheden qua stijl en apparatuur voor uw nieuwe keuken? Ontvang keukeninspiratie voor uw keuken via onze speciale nieuwsbrief!

Meld je aan voor deze nieuwsbrief en ontvang periodiek waardevolle tips, ideeën en de nieuwste trends op het gebied van keukens en apparatuur. https://bit.ly/2EgvagE

Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies.

Gesloten tijdens carnaval

In verband met carnaval zijn wij gesloten van zaterdag 2 maart tot en met dinsdag 5 maart. Wij wensen iedereen leutige dagen, en woensdag 6 maart staan wij natuurlijk weer voor u klaar!

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Fijne Feestdagen!

Namens de Keukenhaven wensen wij iedereen smakelijke en liefdevolle feestdagen, en een gezond en gelukkig 2019!

Ook wij gaan genieten van de feestdagen en daarom is onze showroom gesloten van 25 december 2018 tot 2 januari 2019. Vanaf woensdag 2 januari staan wij weer klaar om u te helpen.

Tevreden klanten in Prinsenbeek

Onlangs deze mooie keuken opgeleverd in Prinsenbeek. Een strakke keuken met veel opbergruimte, en een bijpassende hoge kast met open vakken in de eetkamer voor bijvoorbeeld kookboeken en overige keukenspullen.

Klant tevreden; wij tevreden!

 

Stoves fornuizen

Het fornuis van Stoves is niet alleen praktisch, maar ook een echte blikvanger in jouw keuken! Vooral in landelijke of klassieke keukens kan dit een echte aanvulling zijn qua design, maar ook qua functie bieden fornuizen van Stoves veel mogelijkheden. U kunt zelf uw ideale fornuis samenstellen.

Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden qua functies en design, of kijk alvast op de website van Stoves.

 

Nieuwe aanvulling; meubels en accessoires MiMa

Vanaf heden ook verkrijgbaar bij De Keukenhaven; prachtige meubels en accessoires van Mooi In Maatwerk! Een mooie aanvulling op uw nieuwe keuken of badkamer om het complete plaatje naar uw zin te krijgen.

Op de site van Mooi In Maatwerk kunt u de brochure bekijken, maar u kunt natuurlijk ook in onze showroom de brochure inzien en alle vragen stellen over deze tafels, stoelen, lampen, servies, kleden en nog veel meer!

Op onze site kunt u zien wat wij nog meer te bieden hebben om een totaalplaatje voor u te realiseren.

Wegens vakantie gesloten!

VAKANTIE! Dit jaar gaan wij van zaterdag 28 juli tot en met maandag 20 augustus dicht.

Wilt u voor die datum nog graag met ons over uw keuken of badkamer beslissen, wij staan tot en met vrijdag 27 juli voor u klaar. Maak een telefonische afspraak op 0165-330557 of stuur ons een e-mail. Dan plannen wij samen met u een datum in. Vanaf dinsdag 21 augustus bent u weer van harte welkom in onze showroom!

 

De veelzijdige stoomoven

Cheesecake, biefstuk, soep, eieren, havermout, risotto, zalm… Zo kunnen we nog wel even doorgaan! De stoomoven is een alleskunner, en zorgt dat de smaak en vitaminen van je product maximaal behouden blijven. Wij kunnen u persoonlijk informeren en adviseren over de mogelijkheden van de nieuwste ovens.

Of lees alvast meer over het gebruik van een stoomoven op de site van Miele of AEG.

Gratis keuken inspiratie brochure!

Zoekt u nog inspiratie voor uw nieuwe keuken? Dan kan de inspiratie brochure van Keller keukens u wellicht op weg helpen. Deze brochure bestelt u hier.

Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze showroom voor vrijblijvend advies en inspiratie.

Recensie

KEUKEN. Tijdje terug een nieuwe keuken geplaatst in Oudenbosch. Heel veel kookplezier gewenst!

“Goed geholpen, prachtige keuken, erg blij mee! Tevreden over de service!
Wendy van Hoof”

Recensie

KEUKEN. Laatst een keuken geplaatst in Etten-Leur. We wensen hem heel veel plezier met zijn nieuwe keuken!

“Zeer tevreden met mijn nieuwe keuken van Keukenhaven. Goed geluisterd naar mijn wensen, mooi en verrassend ontwerp, deskundig advies en tijd genomen voor traject tot offerte. Kortom prima geholpen door Anne en ook Ger. Ook dik tevreden met plaatsen van keuken door Ad van Oers : een vakman die kwaliteit levert.
Gertjan Verhoef”

Één kraan voor alles

FLOWW. Waar je vroeger verschillende apparaten en kranen voor nodig had, kan nu met één kraan. Bij Floww hebben ze nu een kraan waarmee je in één beweging je koud, warm, kokend en (ijskoud) gezuiverd water kunt tappen! Voor meer informatie klik dan hier of kom langs in de showroom.

 

Onze nieuwe showroomkeuken

SHOWROOMMODEL. Sinds kort is onze nieuwe showroomkeuken geplaatst. In het filmpje hieronder ziet u alvast een klein voorproefje. U bent van harte welkom om onder een genot van een bakje koffie/kopje thee deze mooie keuken te bewonderen.

Bekijk ons via YouTube

YOUTUBE. Als u bij De Keukenhaven op bezoek komt, maken wij graag een tekening van de badkamer of keuken voor u. Daarnaast maken wij er een filmpje van,  zodat u kunt zien hoe het ontwerp van uw keuken of badkamer er daadwerkelijk uit komt te zien. Bent u opzoek naar uw filmpje of zoekt u wat inspiratie klik dan hier.

 

Verbouwing

VERBOUWING. Wij zijn doende onze showroom te vernieuwen en maken plaats voor nieuwe keukens en badkamers. De buitenzijde van onze showroom heeft een al frisse opknapbeurt ondergaan. De nieuwste trends in badkamers staan te pronken in onze showroom… en binnenkort kunt u een aantal nieuwe keuken- en opstellingen bij ons zien. Dat bij elkaar met al het bestaande geeft u een totaalbeeld van de mogelijkheden.

Welkom op onze website!

OVER ONS. Vanaf 1998 is De Keukenhaven gevestigd in Oudenbosch in Noord-Brabant. Een vertrouwd adres voor keukens, sanitair en kastenwandsystemen. Voor losse accessoires, nieuwe apparatuur of een ander werkblad kunt u bij ons terecht. Ook keuken- en badkamerrenovaties worden door ons gedaan. Op deze site leest u wat De Keukenhaven zo bijzonder maakt en wij wensen u veel inspiratie toe! Graag verwelkomen wij u in onze showroom. Daar we graag tijd voor u vrij maken adviseren wij u om vooraf een afspraak te maken.

IMG_3611(2) (4)